GROEPEN

Dankzij Covid-19 ziet de wereld er op dit moment iets anders uit. We volgen de richtlijnen nauwkeurig en zodra we weer grotere gezelschappen mogen ontvangen staan wij start klaar. Tot die tijd denken we wel heel erg graag mee. En hebben we andere mogelijkheden om grotere gezelschappen te faciliteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mailtje.

Zakelijk

Vergadering, bedrijfspresentatie of een besloten etentje? Mr. Moos heeft verschillende mogelijkheden. We hebben diverse inspirerende ruimtes waar het mogelijk is om besloten te zitten. Neem contact met ons op en we helpen heel graag verder.

Meer weten?

Feestjes

Babyshower, vrijgezellenfeestje of een familie reunie? Mr Moos heeft verschillende mogelijkheden. Een uitgebreide hightea, compleet verzorgde lunch, diner of lekker cocktails proeven aan de bar? Het kan allemaal. Neem contact met ons op en we denken heel graag met je mee.

Meer weten?

Bruiloften

Een van de mooiste dagen van je leven. Met onze verschillende ruimtes inclusief binnentuin hebben we mogelijkheden in overvloed. Een fantastische locatie zo onder de voet van de grote kerk en naast het stadhuis. Neem contact met ons op en we denken heel erg graag met jullie mee!

Meer weten?