RESERVEREN

Dankbaar om jullie weer te mogen ontvangen. De maatregelen zijn inmiddels gelukkig al heel wat soepeler geworden. Toch zijn er nog een paar punten waar we op moeten letten en we vinden het belangrijk dat jullie hier op voorhand van op de hoogte zijn.

Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft. Heb je Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en maak gebruik van onze take away. We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Bij het plaatsen van een reservering is jullie tafel voor 2 uur gereserveerd.  Wil je toch graag heel de avond genieten? Zorg er dan voor dat je een reservering plaatst na 19.00u. We vragen je vriendelijke hier rekening mee te houden. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat we alles weer stapje voor stapje terug naar normaal kunnen gaan brengen en zoveel mogelijk van onze gasten weer kunnen laten genieten van een avondje uit. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Als laatste sluiten we af met heel veel positiviteit en dat we er alles aan gaan doen om er een onvergetelijk bezoek van te maken.