RESERVEREN

Dankbaar om jullie weer te mogen ontvangen. En om dat te kunnen blijven doen zijn er een paar punten waar we op moeten letten en natuurlijk vinden we het belangrijk dat jullie hier op voorhand van op de hoogte zijn. Dan hoeven jullie bij aankomst echt alleen nog maar te genieten.

Bij het maken van een reservering verklaart u dat u geen Corona en/of ziekte verschijnselen heeft. Heb je Corona gerelateerde gezondheidsklachten? Blijf dan thuis en maak gebruik van onze take away. We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Tafels kunnen gereserveerd worden per huishouden of per tweetal uit verschillende huishoudens. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

Bij het plaatsen van een reservering is jullie tafel voor 2 uur gereserveerd. We vragen je vriendelijk hier rekening mee te houden. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat we alles weer stapje voor stapje terug naar normaal kunnen gaan brengen en zo kunnen we zoveel mogelijk van onze gasten weer laten genieten van een avondje uit. We hopen op jullie begrip hiervoor.

Als laatste sluiten we af met heel veel positiviteit en dat we er alles aan gaan doen om er een onvergetelijk bezoek van te maken.